Werkgevers

Hét perfecte cadeau voor vrouwen die met zwangerschapsverlof gaan

Gewetensvraag: wat geeft jouw bedrijf aan een vrouw die met zwangerschapsverlof gaat? Grote kans dat jullie hier als bedrijf niets voor geregeld hebben, of dat jullie niet verder komen dan een bloemetje. Jammer, want zwanger zijn is best zwaar en zeker de laatste weken voor het zwangerschapsverlof kost werken voor zwangere vrouwen veel energie. Hoe fijn is het dan om zo’n moment wat extra aandacht en een blijk van waardering te krijgen van je werkgever?


Daarom hebben wij van laatste loodjes een concept bedacht. Namelijk een cadeaubox speciaal voor vrouwen die met zwangerschapsverlof gaan. De box is gevuld met cadeaus die echt voor de zwangere vrouw zélf zijn en dus niet voor de baby. Fijne duurzame producten van Nederlandse bodem waarvan je als vrouw tijdens je verlof kan genieten.


Wil jij ook beter voor je zwangere werknemers zorgen?

Dat is heel simpel. Je geeft de datum van het geplande verlof van je werknemers aan ons door en wij verzenden de cadeaubox direct naar het huisadres van je werknemer óf naar jullie kantoor. Eventueel met een persoonlijke kaart van je bedrijf. Je hebt er verder dus geen omkijken naar.